Moord metro 020 door 'psych. patiënt op verlof'
Binnenland

Moord metro 020 door 'psych. patiënt op verlof'.

Move over Michael Panhuis: we hebben weer een nieuwe levensgevaarlijke zwaar gestoorde gek die zomaar vrij rondliep. En vervolgens een geheel willekeurige Amsterdamse metropassagier doodstak.

De Michael P. van Amsterdam heet Philip O. (27), een klein dik mannetje met kroeshaar en een baardje. Hij stak op 27 juli van dit jaar een willekeurig gekozen weerloze en onschuldige metropassagier (38) dood.

Gewoon, zomaar, voor de lol.

Maar: Philip O. verbleef op dat moment gedwongen(!) op de gesloten(!) psychiatrische afdeling van het AMC. Maar ondanks dat hij agressief, verward en gevaarlijk was, en ondanks het feit dat hij zes weken eerder nog een verpleegster had mishandeld(!) werd hij toch zomaar op onbegeleid verlof gestuurd. Welja!

(Het sociale experiment gaat onverminderd voort, er moeten zoveel mogelijk weerloze slachtoffers worden gemaakt in de maatschappij. Hoe gevaarlijker en verwarder, hoe meer ruimt en vrijheid ze krijgen. U bent vogelvrij.)

Vandaag stond de gestoorde gevaarlijke gek voor de rechter en bleek hoe enorm gestoord hij is want hij kon geen enkele coherente zin over zijn lippen krijgen wegens totaal fruitcake-wappiewappie-speelgoed op zijn zolderkamertje.

De komende 90 dagen zit hij in elk geval nog vast en wordt hij psychisch onderzocht. Wat gaat betekenen dat hij ontoerekeningsvatbaar wordt verklaard, waardoor hij niet kan worden gestraft met als gevolg dat hij wederom gedwongen zal worden opgenomen in een forensische psychiatrische kliniek met lekker veel verlofruimte en begrip van psychologes want 'boosheid is gewoon onmacht'.

In forensische kliniek Altrecht Aventurijn Den Dolder ofzo. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →