BAM! Reallifesoap Dreetje Hazes op je beeldscherm 

31 augustus 2017 - 12:30

Nog maar één nachtje slapen en dan is het zo ver; de soapserie met Hazes en zijn vriendin Monique Noël, die u een kijkje in het veelbewogen leven geeft van het stelletje. OMG. We worden gek van verlangen. Off the record: zit niemand op te wachten natuurlijk.

Daar denkt Dreetje junior zelf helaas anders over want zijn tweede show in Ahoy moet worden uitverkocht want volgens de nakomeling van zijn beroemde vader is hij in tegenstelling tot veel anderen wél echt en speelt hij geen poppenkast. Goh, nou dat trekt iedereen wel over de streep. Wat een unieke uitlatingen. De originaliteit spat er vanaf!

Volgens de zanger zeikt men al twee jaar aan zijn kop om alsjeblieft een serie met hem te mogen opnemen. Dat dat er tot op heden nog niet van is gekomen, komt doordat hij naar eigen zeggen "niet veel te vertellen had". Dat is nu compleet veranderd. Kuch kuch.

Illustere voorgangers

Jammer genoeg waren illustere voorgangers als Samantha 'Barbie' de Jong, Dave Roelvink en Patty Brard ook al écht in hun reallifesoaps. Dat maakte de uitzendingen des te pijnlijker. Sommigen kregen zelfs meerdere seizoenen om televisiekijkend Nederland nog meer te shoqueren.

Kortom, vanaf morgen is het dus genieten geblazen met Dreetje die net wakker is, Dreetje die boodschappen gaat doen (want zo gewoon gebleven), Dreetje die voorbereidingen treft voor een concert, Dreetje die stofzuigt en meer van dat soort meuk. Allemaal voor u.

Bejaarde bonus

Hazes junior denkt zelf dat hij mega-interessant is. Men stalkt hem natuurlijk niet voor niets al twee jaar voor een soap. Hij gaat daarom voor niet minder dan 1.1 miljoen kijkers per aflevering. Mocht u op de een of andere manier tóch snel verveeld zijn door de dertien in een dozijn fan-tas-tische beelden afkomstig uit huize Hazes, zap dan niet weg. Dré heeft namelijk een bejaarde bonus. De 85-jarige oma Corry. "Zij is briljant, een aanwinst in mijn leven", aldus het multitalent.

André Hazes. Ik haal alles uit het leven wordt morgen door SBS6 uitgezonden om 20.30 uur.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie