'Moslimterrorist Nice at gewoon varken'
Buitenland

'Moslimterrorist Nice at gewoon varken'.

De 31-jarige Fransman van Tunesische afkomst die verantwoordelijk wordt gehouden voor de aanslag in Nice, had volgens een familielid weinig op met zijn geloof.

De neef van zijn ex-vrouw zegt dat Mohamed Lahouaiej Bouhlel nooit naar de moskee ging, zijn vrouw sloeg, alcohol nuttigde, drugs gebruikte én verzot was op varkensvlees. Ook zou Bouhlel, die altijd op sandalen liep, offcieel nog getrouwd zijn en drie jonge kinderen hebben. De neef noemt de terrorist "geen moslim maar een monster."

Bouhlel verprutste zijn baan als autokoerier, omdat hij achter het stuur in slaap viel en met zijn auto vier voertuigen zwaar beschadigde. De buren van Bouhlel erkennen het beeld dat er van de dader is ontstaan, zo meldt DailyMail. Een van de buren: "Hij bleef zonder iets te zeggen mensen aanstaren. Je zou hem compleet contactgestoord kunnen noemen." Een andere buur wil ook wel een woordje kwijt: "Ondanks dat Bouhlel getrouwd was, weerhield hem dat er niet van achter de vrouwtjes aan te gaan terwijl zijn vrouw thuis zat met de kinderen. Hij ging ook in zijn eentje naar nachtclubs."

Meer lezen over ?
Alle artikelen geladen. Overzicht →