GB: Liever visstick dan parlemenslid
Raar

GB: Liever visstick dan parlemenslid.

Het Brits parlementslid Tim Farron van de Liberaal-Democratische partij van het district Westmorland en Lonsdale heeft er een gewaagde concurrent bij. Namelijk Mr. Fish Finger, oftewel Meneer Visstick. 

Farron staat bekend om zijn afkeer tegen homoseksualiteit, of in ieder geval om het feit dat hij er niet over wil praten. Zo gaf hij maandag tijdens een televisie-interview geen antwoord op de vraag of hij homoseksualiteit een zonde vindt. Hiermee maakt het parlementslid niet echt een goede indruk, weet The Londen Economic

Als reactie hierop ontstond er een poll op het internet waarin de vraag werd gesteld in wie mensen het meest vertrouwen hadden: Farron of Mr. Fish Finger. En u raadt het al, de uitkomst was natuurlijk Mr. Fish Finger. De gele vislekkernij heeft zelfs een eigen Twitteraccount.

Hierop besloot een enthousiast persoon een crowdfunding te starten waarmee iemand in een visstickpak zich kandidaat zal stellen als er minimaal 500 Britse ponden wordt opgebracht. En de teller staat nu op 605 pond, dus wij zijn benieuwd wanneer Mr. Fish Finger zal verschijnen in het parlement.

Alle artikelen geladen. Overzicht →