Naakte filmster verdient maar 8 euro per uur

Naakte filmster verdient maar 8 euro per uur 

21 juli 2023 - 11:30

Dat het leven van een superster niet altijd gouden bergen is blijkt ook in Naaldwijk. Daar hebben ze een heuse filmster die maar acht euro per uur verdient: “Ik denk dat Samson meer verdient”. We hebben het over naaktkat Wilma, deze bijzondere kat heeft een glansrol te pakken in een Belgische serie. Het is nog geheim om welke serie het gaat. Zo werkt dat natuurlijk bij grote sterren.

De producent van de serie wil dat het uiterlijk van Wilma ook nog even geheim blijft. Onze verslaggever Reinout mocht wel een kijkje nemen bij het naakte poesje. En u raadt het niet maar Wilma ziet er bijna hetzelfde uit als alle andere naaktkatten. Maar wat is er zo mooi aan een naaktkat? “Ik vind ze heel sierlijk. Het lijkt een beetje op een alien”, aldus haar baasje.

Wilma haar baasje is een echte dierenvriend, ze heeft namelijk nog meer naaktkatten, honden en een vogel: “Ik mocht ze natuurlijk niet van mijn ex-man. Toen ging hij eruit en dacht ik: hij eruit, kat erin”. En  met die beslissing heeft ze nu een goudmijntje in handen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml