Nabestaanden tegen Carlo-kopschoppers: 'Trek je b*k eens open'

Nabestaanden tegen Carlo-kopschoppers: 'Trek je b*k eens open' 

13 oktober 2022 - 11:51

Gaan ze niet doen natuurlijk, want de door pappie en mammie-betaalde advocaat zal dit afraden, maar de nabestaanden van Carlo Heuvelman hebben vandaag in de rechtbank de verdachten van de Mallorcazaak opgeroepen het zwijgen te doorbreken.

"Wat heeft Carlo jullie die avond aangedaan? Hij is doodgeschopt na te zijn geslagen", zei zijn moeder Petra Heuvelman. "Ik hoop dat ik dat antwoord ooit nog eens krijg. Dat jullie het lef hebben om dat ooit nog eens te vertellen."

Nee, dat 'lef' hebben ze niet. Maar wij hopen met haar mee. Dat geen van de negen verdachten in de Mallorcazaak heeft verteld wie Carlo Heuvelman fataal heeft mishandeld, doet de ouders van het slachtoffer uiteraard pijn. Vader Willem Heuvelman: "We doen nogmaals een klemmend beroep op alle jongvolwassenen die betrokken zijn in deze zaak en op hun ouders om dit zwijgen te doorbreken. Vroeg of laat komt een mens in gewetensnood. We hebben niets aan misplaatste sympathie of medeleven. We willen antwoorden."

Carlo’s moeder omschreef haar zoon als haar "mooie, lieve, aanhankelijke ventje dat ik heb beschermd en voor wie ik mijn leven zou geven. Mijn soulmate, mijn gesprekspartner in alles." Tegen de verdachten zei ze: "Ik hoop dat als je het geluk krijgt ooit vader te worden, dat je nog eens terugdenkt aan mijn woorden van vandaag."

Maar hoe reageerden de kopschoppers? Door net te doen alsof hun neus bloedt Hoofdverdachten Sanil, Mees en Hein zeiden: "Het is afschuwelijk wat in jullie leven is gebeurd, wat jullie doorstaan. Ik kan niet zeggen hoeveel medeleven ik heb. En ik zou willen dat ik de antwoorden kan geven. Ik hoop dat degene die die avond ruzie heeft gekregen met uw zoon, in gewetensnood komt."

 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml