Nachtmerries

Nachtmerries 

16 augustus 2021 - 11:22

De handen afhakken van vrouwen die nagellak ophebben. Vrouwen stenigen die een man in de ogen hebben gekeken. Vrouwen verkrachten omdat ze vrouwen zijn. Vrouwen doodschieten omdat ze naar school willen. Vrouwen martelen omdat hun enkels te zien zijn.Vrouwen van gebouwen gooien omdat ze naar muziek geluisterd hebben. Vrouwen ophangen omdat ze hun baby’s willen beschermen.

Zo kunnen we doorgaan, en dan hebben we het nog maar alleen gehad over wat de taliban met vrouwen doen. Ze hakken ook de handen af van mannen. Ze stenigen hen, ze schieten hen dood, ze martelen hen, ze gooien hen van gebouwen, ze hangen hen op. Ze doen nog meer vreselijke dingen met vrouwen, mannen en kinderen. Ze krijgen wapens van overal ter wereld. Ze zijn rijk. Ze zitten volop in de drugshandel. Ze zijn psychopaten die in hun waanzin structuur, tactiek, en doelstellingen hebben aangebracht. We dachten dat ze van de kaart verdwenen waren, en nu hebben ze de kaart weer in handen. Ze hebben baarden. Vertrouw nooit mannen met baarden en vlammenwerpers. Ze hebben jeeps, tanks, Toyota-bestelwagens, vrachtwagens, motoren, en in hun garages hebben ze Ferrari’s, Porsches en Lamborghini’s. Ze zuipen en snuiven en spuiten. We horen vaak zeggen wat een mooi land Afghanistan is. Dit land wordt voor de honderdste keer kapot gemaakt, en de schoonheid ervan wordt vermangeld, verbrijzeld, in stukken gehakt, versplinterd, en ontkend.

Hoe kun je ooit durven geboren worden in Afghanistan? Hoe kun je het wagen om aan te zien dat je moeder gestenigd wordt en je vader doodgeschoten en je broertjes en zusjes gebruikt als slaven? Hoe kun je niet hopen op welke vorm van redding ook, terwijl je er zeker van bent dat de redding nooit op komst zal zijn? Op tv zijn beelden van Afghanistan, en die beelden zorgen bij een normaal mens voor nachtmerries. In deze kwade dromen ben je zelf een inwoner van Afghanisan, en je hebt zonet in het diepste geheim geluisterd naar één strofe van een song van Michael Jackson, en meteen daarna sla je je radiootje kapot en je begraaft de stukken. En toch word je verraden, en je wordt opgepakt, en je wordt gefolterd tot je een eenmansbloedbad bent, en je wordt meer dood dan levend gevoerd aan de vleesetende vogels. De verrader kan iedereen zijn, tot en met je eigen schaduw toe. De verraders krijgen als beloning een lidmaatschap van de wreedste club op aarde. Een club die zich een tijdje gedeisd hield omdat ze niet opkonden tegen de Amerikaanse troepen die in hun buurten de tenten hadden opgeslagen.

Ze kropen in de holen waar ze vandaan waren gekomen. Ze hielden zich schuil, wetend dat ze ooit weer uit de holen tevoorschijn zouden kunnen kruipen. En dat zouden ze kunnen als de Amerikanen weggingen. En de Amerikanen gingen weg, en gaven de taliban de toestemming om het land en het volk opnieuw en opnieuw naar de verdommenis te helpen. Je zou gezegd hebben: na Donald Trump is Joe Biden een verademing, niet alleen voor Amerika maar voor de hele wereld. Joe Biden maakt geen onderscheid tussen mensen, hij komt op voor alle zwakken, hij vervult als het nodig is zijn taak als Superman, die degenen die lijden van hun lijden verlost. Nee hoor. Joe Biden doet wat iedere wereldleider doet: de ogen sluiten als het hem uitkomt. Joe Biden en zijn gelijken willen niet zien wat de psychopaten met hun structuur, tactiek en doelstellingen aanrichten. We vragen ons af of Joe Biden en z’n gelijken in hun nachtmerries ooit aanschouwd hebben hoe een vrouw wordt gestenigd, haar man wordt opgehangen, en hun baby in de kolkende rivier wordt gegooid.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.