NCTV hield Denk en PVV in de gaten, Azarkan en Wilders WOEST

NCTV hield Denk en PVV in de gaten, Azarkan en Wilders WOEST 

03 mei 2022 - 11:55

Azarkan en Wilders hebben elkaar eindelijk gevonden. De fractievoorzitters van Denk en PVV zijn allebei laaiend over het feit dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) hun politieke partijen als polariserend heeft gekwalificeerd, jarenlang in de gaten heeft gehouden en daarover heeft gerapporteerd aan ministeries, politie en buitenlandse inlichtingendiensten.

Ze vinden het kwalijk, gevaarlijk en onacceptabel dat ze op deze manier worden weggezet. Denk wil hierover een debat met justitieminister Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Ook gaat Azarkan een klacht indienen. Hij wil weten welke informatie is verzameld, wat de wettelijke grondslag hiervoor is geweest en wie de verzamelde informatie heeft gekregen. Voor Azarkan staat vast dat de NCTV de wet heeft overtreden.

"Wat een smerige vuilspuiterij van de NCTV", reageert PVV-leider Geert Wilders op Twitter. "De PVV is in het geniep in de extreemrechtse hoek geduwd en daarmee zijn alle PVV'ers ten onrechte gebrandmerkt als fout. Dat is zeer kwalijk en totaal onacceptabel!"

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml