Nederland, agressieland, Nederland, taakstrafjesland
Binnenland

Nederland, agressieland, Nederland, taakstrafjesland.

Taakstrafjes. Laffe, tolerante, fopstrafjes, uitgedeeld door boterzachte rechters. Vooral bij gruwelijke geweldsimisdrijven waarbij slachtoffers worden gekoptschopt, en niet zelden ernstig letsel overhouden aan de marteling, worden de taalstrafjes met containers tegelijk uitgedeeld.

Neem die bende kopschoppers (bij de politie bekende Veenendaalse crimineeltjes) die op koningsdag 2016 met z'n allen tegelijk een jochie van 14(!) en zijn iets oudere broer zomaar helemaal voor de lol kapot trapten

Zij werden door de Rechter66 veroordeeld tot schoffelen. Alsof ze alleen maar door rood licht zijn gelopen. Of over het trottoir hebben gefietst. Of de weg schuin hebben overgestoken. Alsof het niets is om mensen voor het levne te verminken, hun leven volkomen te verwoesten.

Janskerkhof

Of neem de Janskerkhof-psychopaatjes uit onderstaand filmpje. Schoppen en blijven schoppen, ook als het slachtoffer al lang op de grond ligt. Keihard schoppen, één slachtoffer is voor de rest van zijn leven invalide.

Tijdens de rechtszaak zei één dader: 'Vechten hoort nou eenmaal bij uitgaan'. Als dank voor deze gezellige instelling voor deelname aan een fatsoenlijke participatiesamenleving beloonde de rechter66 de gevaarlijke crimineel met een paar uurtjes papiertjes prikken.

Lege cellen

Taakstrafjes, taakstrafjes, taakstrafjes: alles om criminelen maar uit de cel te houden zodat we daarna kunnen gillen dat het zo goed gaat in dit gave land waar 'de cellen steeds vaker leeg staan'.

Moeders, houd uw dochters thuis, de levensgevaarlijke kopschoppers lopen gewoon vrij rond. Mag gewoon allemaal van de 'rechtsstaat'.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →