Nederland komt blijkbaar probleemjongeren tekort

Nederland komt blijkbaar probleemjongeren tekort 

15 juni 2022 - 12:00

In maart telde Nederland 327.000 werklozen aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek. Daarbij hebben 3.7 miljoen mensen in de leeftijdscategorie 15-75 ‘om uiteenlopende redenen’ geen betaald werk. Los van de gepensioneerden telt Nederland dus honderdduizenden mensen die prima hun handen uit de mouwen kunnen steken in de horeca of de tuinbouw. Het onderwijs of de zorg. Op Schiphol. Bij Justitie en politie. En vergeet vooral de bouw de niet.

Waarom zou je daar gebruik van maken als je ook Franse jongeren uit probleemwijken kun halen? De grenzen staan toch al open voor alle soorten probleemgevallen, dus hóp, doe die Fransen er ook maar bij! Waarom halen we niet meteen de probleemjongeren uit Spanje op? O wacht, de Italianen en Grieken hebben ook allemaal jongeren die het niet zien zitten. En laten we vooral de rest van ‘Europa’ niet vergeten: de Polen klussen toch al in de bouw, open de grenzen voor hun probleemjongeren. Vergeet de Bulgaren niet! En zeg, hoe zit het eigenlijk met de Duitse probleemjongeren? Weet je wat, OMG IK HEB EEN BRILJANT IDEE!!! Waarom maken we Nederland niet hét land dat álle probleemjongeren van Europa opvangt? Allemaal hierheen en weet je wat er dan gebeurt?? Dan zijn alle probleemjongeren van Europa geconcentreerd in Nederland en willen alle bedrijven zich in Nederland vestigen omdat al het werkpotentieel van Europa in Nederland woont!

Niemand zegt zoiets, behalve dan op die postzegel in Den Haag en je vraagt je af hoe zo’n hersenspinsel zich ontwikkelt en de media haalt. Blijkbaar moet Nederland stuk en zijn Franse probleemjongeren welkom. We komen probleemjongeren tekort. De Mocro Maffia kan nog wel wat uitbreiding gebruiken. En de vrouwen in de buurt van asielcentra staan ook open voor nog meer probleemjongeren. Het NS-personeel ook trouwens. Onze probleemjongeren kunnen we niet verstaan maar Frans spreekt natuurlijk élke Nederlander (non!). Het kan gewoon niet meer ontkend worden: er is de bewindslieden in Den Haag alles aan gelegen om Nederland stuk te maken voor de komende generaties. Is het niet door belastingbetalers als fraudeur aan te merken en kapot te maken, dan wel door de idioterie van boeren te onteigenen vanwege een ‘stikstofprobleem’. Mensen zijn het probleem en de oplossing is het importeren van nog meer mensen. De logica van politici is om jaloers op te worden.

Alsof het woord ‘probleem’ voor niets in het woord ‘probleemjongeren’ zit. En aangezien we onze problemen in Nederland hier prima de baas zijn, is het ei van Columbus uiteraard het importeren van nieuwe problemen. Franstalige problemen. En dan heb ik nog niet eens benoemd wat voor achtergrond die Franstalige problemen met zich meenemen. Het hoeft ook niet. De Franstalige problemen hebben Europese paspoorten waarmee ze vrij kunnen reizen en zich vrij kunnen vestigen. De Franstalige problemen hebben de uitnodiging van Minister van Gennip van niet eens nodig om ze de weg te wijzen naar Nederland. Zoals al die mensen die zich in Ter Apel en omstreken melden, Van Gennip ook niet nodig hebben. Ze komen toch wel. Om te werken in de horeca en de tuinbouw. Het onderwijs en de zorg. Bent u ook zo benieuwd hoeveel werklozen en niet-werkenden Nederland volgend jaar telt?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.