Nederland, woningovervalland
Binnenland

Nederland, woningovervalland.

Zomaar een dagje in gezellig en veilig Nederland, waar 'de criminaliteit daalt' en 'de cellen leegstaan'.

In Enschede is een bejaarde man bewusteloos gemept door tuig dat 's ochtends vroeg zijn huis binnenkwam. Het vermoeden bestaat dat het tuig (geen signalement) de woning kwam leegtrekken maar 'het is nog niet bekend of er iets weg is'. De bejaarde ligt nu in het ziekenhuis en zal zich nooit meer veilig voelen in zijn eigen woning, in veilig Nederland anno 2017.

In Nederland, dat gave land, vindt er gemiddeld één (komma zoveel) woningoverval per dag plaats. Bejaarden zijn vaak slachtoffer. Vandaag werd er meer dan één woning overvallen trouwens.

Want ook in Oosterblokker was het een feest van veiligheid in die fijne samenleving. Aldaar werd een echtpaar overvallen in hun huis door twee stuks geheel signalementsloze 'mannen'. De bewoners werden mishandeld, vastgebonden, gekneveld.

De daders namen maarliefst twee lange uren de tijd om de woning leeg te trekken en gingen er vandoor in de Audi A3 van het echtpaar.

Ook dit echtpaar zal zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis. In dit fantastische land waar 'de criminaliteit daalt' en 'de cellen leeg staan'. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →