Nederland zoals wij het kennen, bestaat over 25 jaar niet meer

Nederland zoals wij het kennen, bestaat over 25 jaar niet meer 

31 mei 2023 - 12:49

Op de tüttütürende Turken kom ik terug maar eerst een ‘irrelevant’ bericht, gisteren op de radio. Een pubermeisje was mishandeld door 4 anderen puberettes en moest daarna op haar knieën ‘sorry’ zeggen. Het geheel zou gefilmd zijn.

Het geheel deed mij denken aan IS. Rijdend in de auto, kreeg ik het beeld niet van mijn netvlies: blonde meisje, vier randdebielen met capouchons eromheen, IS-je spelen. Waar zijn de ouders, godverdomme. Waarom is dit normaal? Waar zijn leraren? Hoezo zijn kinderen op deze leeftijd zo gewelddadig? Waarom is geweld onder jongeren, het verheerlijken van terroristen en het mishandelen van de Hollandsglorie-uitzienden ‘nieuws’ geworden?

Dat laatste bleek het niet te zijn, toen ik eenmaal uit de auto stapte. Niets trending op Twitter, links en rechts ook niet te vinden. Dan helpt Twitter wel: één berichtje, 28 reacties, 24k impressies. Het bleek om vijf jongeren te gaan, en dan eens een keer niet om de mannelijke capouchonjeugd maar de vrouwelijke. Het inderdaad blonde meisje op haar knieën werd geslagen en gefilmd, gelach op de achtergrond en de domste teksten ever: ‘ga je stoer doen, kankerhoertje zeg sorry baas Ceylin sorry baas Gül’. Verder bleek het inmiddels ‘oud’ nieuws te zijn: het voorval had al twee weken geleden plaatsgevonden en vond nu pas de weg naar media.

Dit is het verhaal wat je niet in de kranten leest: Ceylin en Gül zijn Nederturken van de derde, misschien zelfs vierde generatie. Reken maar uit: puberettes, jaar of vijftien. Had het kind van mijn kind kunnen zijn dus tjeetje, zéker derde. Wie zei dat buitenlanders in 50 jaar opgaan in de oorspronkelijk bevolking en hun waarden en normen overnemen?! De werkelijkheid is andersom: over minder dan 50 jaar hebben buitenlanders de oorspronkelijke bevolking onder controle en hun vreemde mens- en vrouwonterende gebruiken opgelegd aan de oorspronkelijke bewoners van het land. Dit land, Nederland.

Wie dit bagger, drek of onderbuik vindt, hoeft alleen maar te kijken naar de beelden waarmee de verkiezingsoverwinning van een dictator in een land hier ver vandaan, op Nederlandse bodem gevierd werd met het blokkeren van straten, veroorzaken van overlast en het uiten van superieure sentimenten. Ceylin en Gül stonden óók te feesten afgelopen zondag omdat hun grote voorbeeld het leven van vrouwen en andere minderheden in Turkije onmogelijk maakt. Ceylin en Gül zijn met hun eurootjes wel eens in Turkije geweest maar leven in vrijheid in Nederland, gehersenspoeld door de Turkse tv en hun beperkte omgeving waarin wordt afgegeven op alles wat Nederlands is; hier krijgen ze immers slechts onderwijs, een dak boven hun hoofd, een uitkering en vrijheid. Vrijheid van de Nederlandse staat om zich te ontwikkelen tot wat ze zouden willen. Bekrompenheid en controle door hun Turkse omgeving om zich vooral te gedragen als een ‘goed moslim’. Blijkbaar hoort daar het onderwerpen, vernederen en slaan van blonde meisjes bij.

Dít is wat je krijgt door achterlijkheid te importeren, door achterlijkheid terug te halen als IS-bruidjes en door achterlijkheid nog dagelijks binnen te halen en verder de andere kant op te kijken. Het Nederland zoals wij kennen, bestaat over 25 jaar niet meer. Dat touwtje uit de brievenbus is kwatsch, jammer maar onontkoombaar. Maar vrijheid zo verkwanselen zoals onze overheid dat doet, dat puberettes en pubertuig van een andere persuasie hun gang kunnen gaan, haalt, ik kan het niet anders zeggen, het állerslechtste in mij naar boven. Gelukkig ben ik columnist en is mijn laptop mijn wapen. Dat schrijven niets uithaalt, is een feit. Tüttütürende Turken én bovenonsgestelden die op mij neerkijken, zitten in hetzelfde kamp. Hilarisch.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.