Nederlander (39) 'bepoteld' door masseuse
Buitenland

Nederlander (39) 'bepoteld' door masseuse.

De Antwerpse politie heeft een klacht ontvangen over een 'handtastelijke masseuse'. De dame zou een 39-jarige Nederlander hebben bevoeld. "Ik wilde gewoon een massage. Als ik seks had willen hebben, ging ik wel naar een seksclub", aldus slachtoffer Dennis Even. 

Zijn 'Relax massage' afgelopen donderdag had geen happy ending: "Ik voelde handen op plekken, waar ik ze niet moest voelen. Mijn onderbroek werd omlaag getrokken en de vrouw greep naar mijn kruis. Ik bedankte vriendelijk, maar vijf minuten later probeerde ze het weer. Ze vroeg me hoeveel ik wilde bijbetalen voor haar diensten", zegt Even tegen het AD

Gemasseerd en gedupeerd verliet hij de salon en nam contact op met de hermandad. De Belgendienders zijn een onderzoek gestart. Volgens de eigenaar van de massagesalon klopt er niets van zijn verhaal. "Voor seks moet je niet in onze salon zijn. De man is kwaad vertrokken en mijn masseuse bleef huilend achter. Ze blijft volhouden dat er niets is gebeurd. Ze was hem enkel aan het masseren."

Alle artikelen geladen. Overzicht →