Nee hè! Trump raakt nu ook geldschieters kwijt
Buitenland

Nee hè! Trump raakt nu ook geldschieters kwijt.

Even een understatement erin gooien: het gaat niet zo lekker met de campagne van Trump. Goh, echt waar? Ja, echt. Nadat de ene na de Republikein de steun voor Donald intrekt, gaan nu ook de grote geldschieters er met gierende bandjes er vandoor. Sterker nog: ze willen hun geld terug!

Twee grote geldschieters die tienduizenden dollars hebben opgehaald voor The Trump willen hun geld terug, aldus emails die de Amerikaanse zender NBC News in handen heeft gekregen. De geldschieters zijn ontzettend teleurgesteld over "de recente gebeurtenissen rond de heer Trump".

"Ik heb er spijt van dat ik naar een evenement van Trump ben gegaan en met name dat ik heb toegestaan dat mijn zoon hier een onderdeel van is", aldus een geldschieter die om die reden zijn geld terug vraagt.

Een woordvoerder van de Trump-campagne weet van niets. Zo vreemd is dat niet, want Donald weet ook niet wanneer de verkiezingen zijn.

Dat het echt slecht gaat met The Trump bewijst deze peiling uit Utah. In deze ultra-conservatieve staat waar iedere Republikein met twee vingers in de neus van een Democraat wint, staan Trump en Clinton nu gelijk in de peilingen.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →