Neef doet boekje open over (Pro-)messteekpartij

Neef doet boekje open over (Pro-)messteekpartij 

09 juni 2021 - 11:13

Hier konden we op wachten natuurlijk, want wat was er nou precies gebeurd tijdens het feestje in juli 2020 waarbij toenmalig Ajacied Quincy Promes zijn neef neerstak? Het slachtoffer doet in De Telegraaf eenmalig zijn verhaal.

Volgens de neef sloeg "de stemming om voor mij onduidelijke reden om en werd ik aangevallen toen het feest eigenlijk al was afgelopen." Promes rende buiten op hem af waarop hij achteruit deinsde en viel, wat naar eigen zeggen zijn redding was want nu plantte Promes zijn mes in zijn knie en wie weet waar hij anders gestoken had. Toen hij eenmaal in het ziekenhuis lag kreeg hij geeneens een telefoontje van de voetballer en dat steekt hem.

Gevolg nu bijna een jaar later is dat de neef in kwestie al een jaar niet heeft kunnen werken en waarschijnlijk blijvend letsel overhoudt. Promes is zich ondertussen doodleuk aan het voorbereiden op het komende EK. Frank de Boer heeft hem geselecteerd omdat hij nou eenmaal onschuldig is tot het tegendeel bewezen is.

Wel is er voor zes ton beslag gelegd op zijn villa, maar het OM lijkt opzettelijk te treuzelen om Promes een ongestoord EK te gunnen. Onbegrijpelijk: volgens zijn advocaat Moszkowicz is er meer dan voldoende bewijs om tot strafvervolging over te gaan en dat zou bij ieder andere normale sterveling ook gebeurd zijn.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.