Negers op Twitter woest om HBO-serie met negers
Entertainment

Negers op Twitter woest om HBO-serie met negers.

Raar, komt Hollywood eens een keer met inclusiviteit en zwarte hoofdrolspelers is het weer niet goed. Dus ja, dan maar doen wat je het beste kunt (de hele dag, elke dag, dag in dag uit): woest Twitteren.

Het zit zo: HBO is bezig met een nieuwe serie, Confederate, en die serie gaat over een US of A waarin de slavendrijvende rednecks de burgeroorlog hebben gewonnen waardoor er vandaag de dag nog overal slavernij is.

En dat mag niet van boostwitterende zwarten wereldwijd. 

Want met leed van zwarten danwel slavernij mag je geen entertainment maken, laat staan dat je er geld mee verdient (haha, geld verdienen met slavernij, hoe Hollandsch), ook niet als daardoor toch echt zwarte acteurs in meerderheid in de spotlights komen te staan, zoals gewenst. 

Ja white bitches, racisme, inclusiviteit, Social Justice Warriors, Sylvana, Quinsy, white privilege, het blijft lastig. Een culturele burgeroorlog die nooit iemand gaat winnen.

Dan maar weer een serie kijken waarin blanke middelbare mannen in meerderheid de hoofdrol spelen en Samuel L. Jackson de tokenneger speelt die zes keer per minuut het N-woord zegt.

U vraagt, Hollywood draait. *Boks* bro, no spang!

Alle artikelen geladen. Overzicht →