NFL-fans woest op volkslied weigerende football spelers
Buitenland

NFL-fans woest op volkslied weigerende football spelers.

Daar zit je dan als megagetalenteerde American Football-topsporter. Multimiljonair, miljoenen fans, alles wat je hartje begeert, helemaal aan de top, de perfecte vervolmaking van The American Dream.

En dan ben je zo arrogant, en verwend, en zelfingenomen, en gebrainwashed door policor media, en dichtgetikt, en sneu, en ronduit dom dat je weigert gewoon even respect te hebben voor het Amerikaanse volkslied. 

Want Trump. Want 'racisme'.

Yeah right.

Dus dan ga je heel pathetisch knielen als het volksklied wordt gespeeld. Jouw volkslied. Het lied van het volk dat jou aanbidt. Het volk waardoor jij zo rijk bent geworden. Het volk dat jou al die kansen heeft gegeven. Het volk dat in jou een rolmodel ziet. Een icoon. Een voorbeeld voor iedereen.

Dus blijf je als een zielige puber in de kleedkamer zitten terwijl het volkslied wordt gespeeld. Want Trump. Want 'racisme'. Want 'ik vind de uitkomst van de democratie stom'. Een uitkomst die wordt bepaald door hetzelfde volk waardoor jij zo succevol bent geworden.

Dus spuug je naar die spelers die wél gewoon respect tonen voor het volksklied. Bijvoorbeeld omdat ze, ook voor jouw leven en jouw veiligheid, hebben gevochten in Irak en Afghanistan. 

Dus kots je het volk uit. En poep je de vlag onder. En steek je beide middelvingers op naar iedereen die heeft gevochten voor jouw kansen, jouw mogelijkheden, jouw rijkdom. Die Amerikaanse droom, waar velen van dromen maar die voor jou wél uitkwam.

Dus toon je zo je dankbaarheid.

Dit is je boodschap aan het Amerika waar zoveel bloed moest vloeien om het vrij te houden, waarvoor zovelen hun leven gaven, opdat jij in vrijheid je talenten kunt ontplooien als sporter

Ja, dan ben je inderdaad een hele domme lul. En dan is het volk inderdaad volkomen terecht kwaad op je.

Alle artikelen geladen. Overzicht →