Nicolleke eist verwijdering Massa is Kassa-afleveringen waarin zij te zien is

Nicolleke eist verwijdering Massa is Kassa-afleveringen waarin zij te zien is 

26 juni 2023 - 13:43

Nou, dat heeft vast heel veel kans van slagen. Nicol Kremers - beter bekend als de ex van Peter Gillis - eist dat alle afleveringen van Massa is Kassa waarin zij is te zien van de digitale buis worden gehaald en niet meer worden uitgezonden.

Dat is te lezen in een sommatie die haar advocaten Sébas Diekstra en Allon Kijl namens het management van Nicol vandaag sturen aan Talpa en Concept Street, de producent van het programma, meldt het Algemeen Dagblad.

Zoals jullie weten is Nicolleke na de scheiding met Peter een eigen weg ingeslagen met een "AlleenFans"-account en seksspeeltjes-webshop. Het programma Massa is Kassa ging ook vrolijk verder (en Peter trouwens ook met een nieuwe vriendin), maar er zijn nog geregeld terugblikken of beelden van Nicol te zien.

En dat kan niet. Nicolleke is namelijk naar eigen zeggen mishandeld en zou jarenlang 'uit angst' bij Peter zijn gebleven, voordat ze de moed had om met hem te breken. Dat er nu nog afleveringen worden uitgezonden waarop zij op een negatieve wijze wordt weggezet, is volgens haar advocaten pure victim-blaming. "Haar eer en goede naam worden door verschillende opmerkingen ook aangetast".

Mocht Talpa hier geen gehoor aan de sommatie geven (wij gokken er op van niet inderdaad), dan stapt Nicolleke naar de rechter. Ze maakt dan meteen van de gelegenheid gebruik om wat euro's compensatie te eisen vanwege 'immateriële schade'.

Peter Gillis laat overigens in een reactie aan ons weten dat hij zich niet druk maakt en hij laat dit nieuws dan ook lekker langs zich heen gaan.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml