Nicolleke volgende BN'er in Playboy

Nicolleke volgende BN'er in Playboy 

06 september 2023 - 10:22

Iedereen die Nicol Kremers - beter bekend als de ex van Peter Gillis die weer bekend is van het programma Massa is Kassa - wel eens naakt zou willen zien en geen OnlyFans-account heeft kan zijn (of haar) hart ophalen: Nicolleke verschijnt deze maand in de Playboy!

Zelf geeft ze toe het een hele eer te vinden. Ze heeft immers illustere voorgangers als Tatjana Simic, Bobbi Eden en Katja Schuurman en dat kan niet iedereen zeggen (Jaimie Vaes bijvoorbeeld wel, maar heel veel bekende en minder bekende dames niet). 

Is weer eens wat anders dan OnlyFans en seksspeeltjes verkopen. "Het is best intiem, maar aan de andere kant ben ik het ook wel gewend", zegt ze. Overigens loopt ook nog steeds haar aangifte tegen Peter Gillis wegens mishandeling: "Mensen vragen mij soms of hij het zou kunnen afkopen met een enorm geldbedrag. Maar ik wil zijn geld niet. Zijn rotcenten mag hij houden, ik kan prima voor mezelf zorgen."

'Voor jezelf zorgen' doe je dus door in Evakostuum in de Playboy te gaan staan. En het mannenblad heeft de smaak te pakken, want nu kopen mensen het wel. Er zullen dan ook meer BN'ers volgen. Wij kunnen niet wachten.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml