Niemand die de azc’s sluit, vluchtelingen moeten dóórstromen

Niemand die de azc’s sluit, vluchtelingen moeten dóórstromen 

25 juni 2022 - 14:20

Nee, ik ga geen woorden vuil maken aan die minister die de boeren wil elimineren zodat wij ons voedsel uit het buitenland moeten halen en de boeren zelf aan de geeuwhonger mogen. Mét een pot van ons belastinggeld, dat dan weer wel. Alsof ze daarop zitten te wachten: uitgekocht worden om je vervolgens dood te vervelen. Als er zoveel miljard is om de boeren uit te kopen en de ‘ministers’ willen dat geld kwijt, waarom wordt het niet gegeven aan de mensen in Noord- Groningen? Kunnen zij ook ‘ns eindelijk hun huizen veilig maken want tja, die afhankelijkheid van Russisch gas is toch niet zo’n goed idee gebleken. Of wel soms?

Dus nee, de minister mag samen met het kabinet vallen zodat de volgende lichting clowns het mag proberen. Ik zet in op september. Ze slepen zich nu naar het reces, dan komt er vast weer iets aan het licht waardoor de Kamer zal roepen dat er een minister z’n vakantie moet onderbreken (iets met asielzoekers en een hete zomer), de minister blijft in Zuid-Frankrijk en zo wordt het vanzelf augustus en kan Rutte gekroond worden tot de langszittende premier ever. Maar dan: Prinsjesdag. Laat ze maar buitelen.

Dus die lui die met ons belastinggeld hun zakken vullen door vanuit Dan Haag hel en verdoemenis over ons uit te spreken: ze doen maar. Wat mij pas echt boeit, is de vakantiefolder die ‘asielzoekers’ bij zich hebben als ze hun enkeltje richting Nederland boeken. Nederland wordt blijkbaar aangeprezen als het land waar de uitkering wacht en de overheid de huur betaald. Ja, maar niet voor Nederlanders. Nee, die mogen thuis bij mama en papa blijven wonen omdat ‘vluchtelingen’ met voorrang een woning toegewezen krijgen. De AZC’s raken overvol en ze moeten dóórstromen, hophophop naar een woning zodat er weer nieuwe mensen met nieuwe folders zich hier kunnen melden. Er is geen enkel licht in Den Haag dat bedenkt om asielcentra te sluiten, asielzoekers de toegang tot Nederland te ontzeggen en eerst ‘ns de problemen voor de eigen bevolking op te lossen. Geen enkel licht in vak K moet ik zeggen. Meer meer meer, meer meer meer. Totdat de zwembaden sluiten want de testosteronbommen uit de rest van de wereld begrijpen niet dat je je klauwen thuis moet houden in de buurt van vrouwen. Totdat het OV ophoudt omdat de buschauffeurs en de NS-medewerkers alle klappen weleens zat zijn. Totdat leraren het bijltje erbij neergooien omdat het niet te doen is, al die hongerige kinderen Nederlands leren terwijl ze thuis te horen krijgen dat ze tussen varkens wonen.

Overdreven? Ik betwijfel het. De waarheid is altijd erger dan dat kranten melden – onze zieltjes zouden maar ‘ns geraakt worden. En nóg veel erger dan dat ‘ministers’ en ‘politici’ ‘pas nog gehoord hebben’. Gehoord. Niet geleefd. Niet ervaren. Nee. Want zij wonen in de blankste postcodes van Nederland die toevallig ook nog ‘ns het veiligst zijn vanwege de afwezigheid van asielcentra. Zet die gasten met hun brochures ‘ns bij jullie dochters in de klas. Laat ze rondhangen op de sportvelden van jullie kinderen.

Want die folder, dat Nederland het walhalla is waar de overheid uitkering geeft en huren betaalt, die geldt voor iedereen. Behalve voor ons. HUP BOEREN!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.