Niemand kan Franse schietMarokkaan vinden

Niemand kan Franse schietMarokkaan vinden 

13 december 2018 - 11:00

Je zou toch zeggen dat het niet zo moeilijk is om een verblijfplaats van een internationaal gezochte terrorist te achterhalen. 

Niets is echter minder waar, de schietgrage FransMarokkaan Cherif Chekatt is bijna twee dagen uit handen van ZEVENHONDERD politieagenten, die inmiddels zó wanhopig zijn dat het burgers heeft gevraagd hen te helpen.

Wie meer informatie heeft, wordt gevraagd te bellen met een speciaal nummer. Het klink misschien als een verrassing maar de man die twee personen doodde, er een hersendood maakte en nog eens twaalf anderen verwondde, wordt in een speciaal persbericht aangeduid als 'gevaarlijk'.

Maar weet u wat wij echt, maar dan ook echt niet begrijpen? Waarom Chekatt, die 27 veroordelingen op zijn naam heeft staan, in de gevangenis radicaliseerde en medegevangen aan zij zijde probeerde te krijgen, niet wat beter in de gaten is gehouden. Of beter: waarom ze dit minderwaardige varken niet gewoon hebben laten verhongeren in de cel.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie