'Niemand wil naar concert Anouk'
Entertainment

'Niemand wil naar concert Anouk'.

De 78-jarige zangeres (en Kempi-beschermvrouwe) Anouk krijgt vanavond bij Live On The Beach op het Scheveningse strand de kans wat vooroorlogse hitjes door een microfoon te schreeuwen.

Op het concert, dat met 25.000 verkochte kaarten uitverkocht is, zal vermoedelijk tóch minder publiek afkomen. Komt allemaal door Omroep West-weerman Huub Mizee, die heeft gewaarschuwd voor een kletsnatte avond. Saillant detail: paraplu's mogen het terrein niet op. 

En dus hebben concertgangers (zogenaamde fans) massaal de weg naar kaartverhandelplaats ticketswap.nl gevonden, waar de goedkoopste toegangskaartjes inmiddels slechts vijf euries moeten opleveren. Bent u regenbestendig en kunt u tegen de stem van Anouk? Kaarten voor een prikkie kopen kan hier.

Vanwege het slechte weer is het voorprogramma met de wereldberoemde bandjes Piñata en Friends of the Family inmiddels geschrapt. Komt voor sommige 'fans', die toch al niet van plan waren een avond in de regen te staan, goed uit. Zij lijken nu een reden te hebben gevonden hun geld terug te eisen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →