Niemand wil naar Peter R. de Vries
Entertainment

Niemand wil naar Peter R. de Vries.

Het lukt het nieuwe fantastische programma De Raadkamer van de al even fantastische Peter R. de Vries maar niet om te scoren. Nu blijkt dat ook het publiek het massaal laat afweten.

Op zich is het ook weer niet zo gek, eerder bleek al dat het programma te maken heeft met om het zacht uit te drukken tegenvallende kijkcijfers. Nu blijkt dus ook dat zelfs niemand zin heeft om in het publiek te zitten. Nu snappen wij dat wel, want welk mens met gezond verstand houdt het vol om tweeënhalf uur na het geneuzel van Peter R. te luisteren?

Speciaal om u toch over de streep te trekken wordt er nu een beloning uitgeloofd van 20 euro voor iedereen die het volhoudt om morgen tot het einde te blijven. De programmamakers beloven dat er weinig tot geen uitloop zal zijn.

Daarvoor dient u dan wel om 20.00 uur op het Mediapark te Hilversum te verschijnen. De goede bedoelingen ten spijt verwachten wij ook nu niet dat het erg storm zal lopen. U moet namelijk wel zelf uw reiskosten betalen, meldt Mediacourant. Dat gaat natuurlijk niemand doen. Gemiste kans dit, Peter.

Alle artikelen geladen. Overzicht →