Nieuw: het masturbatiepak
Binnenland

Nieuw: het masturbatiepak.

U heeft er als vrouw Ā natuurlijk altijd al op zitten wachten om uzelf altijd en overal te kunnen bevredigen. Ontwerpster Maud van der Linden heeft een speciaal pak ontworpen, de Oh so solo, om dit mogelijk te maken. Het pak is momenteel te aanschouwen op de Dutch Design Week.

Het kostuum is een volwassen uitvoering van een rompertje met vier gaten erin. Van der Linden: "Er zitten twee gaten bij de vagina en twee bij de borsten. Dat zijn eigenlijk zakken zonde einde, waardoor je bij jezelf kunt. Daarnaast zit er een riem aan, die loopt van je schouders tot je vagina en weer terug. Door de riem aan te trekken, bouw je druk op je geslachtsorgaan op. De riemen kun je afstellen, zodat je zelf de druk kunt regelen."

Het idee is dat je met het speciale pak ook in de vrije lucht kunt masturberen, al moet dat volgens de ontwerpster niet echt serieus genomen worden. Ze zegt: "Als mensen zichzelf buiten gaan bevredigen, levert dat een hoop hygiƫneproblemen op."

Prototype

Mocht u nou laaiend enthousiast zijn geraakt door bovenstaande tekst, dan hebben wij een spijtige mededeling voor u. De Oh so solo staat momenteel nog in de kinderschoenen. Van der Linden wil bij veel vraag naar het masturbatiepak wel overwegen het product verkoop klaar te maken, zo weet het AD.

Alle artikelen geladen. Overzicht →