Nieuw leven voor Brusselmans: poepluiers en flesjes 

21 juni 2023 - 16:11

Rutger herkende Herman Brusselmans bijna niet toen hij hem kwam ophalen in zijn taxi. Herman heeft na 37 jaar besloten om zijn dode lokken af te knippen en voor een burgerlijk kapsel te gaan. De 65-jarige schrijver is met de komst van zijn zoontje natuurlijk een echte burgerman geworden: “Nu wonen wij echt in een woonstraat, wat je in Nederland zal noemen een GroenLinks-buurt. Bakfietsen en mensen met twee kinderen enzo. Ik zal er ook aan moeten geloven, heel burgerlijk. Nu ben ik burgertrut nummer één van Gent”.

Het is voor Brusselmans fijn dat hij wordt opgehaald aangezien hij zelf niet meer rijdt. Hij heeft zo veel gedronken en ongelukken gehad dat hij er definitief mee gestopt is. Het leven is sowieso drastisch veranderd voor de schrijver. Samen met zijn 34 jaar jongere vriendin heeft hij een zoontje van vier maanden, Roman. “Ze las m’n stukken en vond die wel leuk en dacht ik wil die gast wel eens ontmoeten. Zij zat een boek te lezen voor m’n deur en toen heeft ze mij aangesproken”. En voor ze het wisten stonden ze een potje te tongen in de gang. Dat heeft hij goed gedaan.

Roman is voor Herman zijn eerste kind. Toen zijn vriendin Lena zijn leven binnenstapte werd er wel eens gesproken over een kinderwens. Het was voor haar nog wat te vroeg en voor hem eigenlijk te laat dus ze besloten het niet te doen: “Maar we gebruikten niks en toen ja was ze ineens zwanger. Dan ga je wel denken is dat wel verantwoord. Moet ik een kind een vader geven van 65”. Maar ja toen was het natuurlijk al te laat.

Klik hier om de hele aflevering te kijken!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml