Nieuwe plaag: Albanese wildslapers
Binnenland

Nieuwe plaag: Albanese wildslapers.

De zeven plagen van deze zomer: eikenprocessierups, BN'ers, de katten van Eva Jinek, tuigvloggers, nieuwe PowNed.tv-redactie, tuinkabouterhaat en (nieuw met stip binnen): Albanese wildslapers. 

Hoek van Holland wordt namelijk overspoeld door een tsunami van Albanezen die met de boot naar Engeland willen om aldaar kansloos asiel aan te vragen. Prima, want dan heeft Nederland er geen last van, ware het niet dat Albanezen ellenlang rondhangen voordat ze als verstekeling ergens aan boord kunnen.

En omdat ze ook in Albanië aan slapen doen (het zijn geen tuinkabouters die 24 uur wakker kunnen blijven) liggen stapels Albanezen openlijk in de buitenlucht van Hoek van Holland te pitten. 

'Kan de politie van Hoek van Holland daar dan niets aan doen?', vraagt u zich af want u bent een keurige, ietwat naiëve, burger die nog gelooft in de rechtstaat. Antwoord: "Nee, de politie surveilleert maar tot elf uur 's avonds."

Wij herhalen dit: "De politie surveilleert maar tot elf uur 's avonds."

Ja, het staat er echt

Duidelijk. Niks meer aan doen daar in klein Tirana. Er is een tijd van werken, er is een tijd niks doen, ook bij de politie (het zijn geen tuinkabouters die 24 uur wakker kunnen blijven).  

Morgenochtend om negen uur bent u weer de eerste. In de slaapzaal van Albanië.

Alle artikelen geladen. Overzicht →