Nieuwe website voor PowNed

Nieuwe website voor PowNed 

16 januari 2019 - 15:32

PowNed heeft vanaf vandaag een nieuwe website. Met het nieuwe video-driven platform gooit de omroep het over een andere boeg en maakt het zich op voor ’the next big step’: de netwerkgeneratie -bovenop het huidige miljoenenbereik op social media- nóg beter bedienen.

Geen nieuwsartikelen meer, maar makkelijk en snel toegang tot de laatste videocontent. Wie vandaag een kijkje neemt op PowNed.tv ziet dat er het nodige is veranderd. 

Via een serie afspeellijsten op de homepage kan de bezoeker vanaf nu eenvoudig zijn weg vinden naar de laatste video’s van PowNed: dagelijks verse PowNews-items, televisieprogramma’s, viral video’s en opvallende fragmenten. Daarnaast is meer ruimte gecreëerd voor de radioprogramma’s van PowNed en gaat de omroep met de rubriek “Punt uit” zich vanaf nu richten op meer opiniërende artikelen.
Met de vernieuwde opzet zet de omroep haar pareltjes, lineair en online, prominent in de etalage en kan de bezoeker gebruiksvriendelijk navigeren door alle online content. De vormgeving is strakker en door het behoud van de uitgesproken roze zwarte huisstijlkleuren nog altijd sterk herkenbaar voor trouwe volgers en reaguurders. 

Fans van PowNews kunnen hun hart ophalen met een nieuw overzichtelijk video-overzicht van waaruit de bezoeker kan filteren op “Meest bekeken” video’s, epische afleveringen uit de “Oude doos” en opvallende “Wat de f*ck” fragmenten. Maar ook filteren op een favoriete verslaggever behoort tot de nieuwe mogelijkheden. Via tag clouds onder items kan de bezoeker verder grasduinen door de website en snel aanverwante video’s vinden.

Tot slot kent de nieuwe website een speciaal ingericht gedeelte voor “Pers”, waar journalisten en andere publieksvoorlichters toegang hebben tot persberichten van de omroep, maar ook een “Beeldbank” met persfoto’s en promo’s. 
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie