Nieuwe werkneemster heeft ‘lekkere billen’ 

12 juni 2023 - 16:06

Stel je voor, je zit lekker in een saladebar en drinkt of knabbelt iets. En voor je neus wordt een jong meisje seksueel geïntimideerd door haar manager. Ben jij een lafaard en negeer je de situatie of kom je gelijk in actie en pak je de manager hard aan? In de PowNed-webserie In Your Face testen Jaap en Benjamin wat jij zou doen?

Actrice Susan Radder zit in het verborgen camera-experiment en speelt een onschuldig meisje die haar eerste werkdag heeft. Benjamin maakt continue ongepaste opmerkingen over haar ‘lekkere billen’ en zit aan haar terwijl hij die opmerkingen maakt. Benjamin kan rekenen op een hoop boze blikken maar echt ingrijpen gebeurt weinig.

Een nietsvermoedende man wordt zichtbaar ongemakkelijk, loopt rood aan en begint te zweten. Kokend van woede zegt hij: “Je hoeft dit echt niet te pikken hoor meid”. Een andere vrouw kan het ook niet aanhoren en zet Benjamin goed op zijn plaats. Ze vergelijkt het meisje met haar eigen dochter van 17.

Als de heren onthullen dat het een sociaal-experiment was en alles in scène is gezet wordt iemand zelfs emotioneel. Hij vindt het zo verdrietig dat het meisje zo behandeld wordt. Susan was blij dat er mensen voor haar opkwamen: “Heel lief, m’n hart brak een beetje”.

Klik hier om de hele aflevering te kijken!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml