Nieuwste debiele social hype: high-five selfie
Raar

Nieuwste debiele social hype: high-five selfie.

Er zijn genoeg domme dingen die je met een telefoon kunt doen, zoals naaktfoto's naar je ex sturen of de kindertelefoon bellen als volwassene, maar de nieuwste trend doet je bijna het geloof in de jonge generatie verliezen: een handsfree selfie maken terwijl je een high-five doet.

Zowel in de theorie als in de praktijk is dit plan in de meeste gevallen gedoemd te mislukken. Er is nu eenmaal zwaartekracht op onze planeet, dus de meeste telefoons vallen. Of je telefoon dit zonder beschadigingen overleeft, is nog maar de vraag. Aangezien zo'n foto alleen lukt voor een spiegel, proberen veel trendvolgers dit zelfs boven een keiharde wastafel. 

Trendsether

De hype begon volgens Gizmodo door een tweet van Seth Schneider, een jongen die het was gelukt om een selfie te maken terwijl hij dus een high-five uitvoerde. Hij plaatste het bericht afgelopen zaterdag. Inmiddels is het al 170.000 keer geretweet en zijn er verscheidene mensen met teveel vrije tijd die dit ook geprobeerd hebben. Je kunt ze vinden wanneer je op Twitter zoekt naar 'high-five selfie' of 'hands-free selfie'. Wanneer je beseft dat je niet de neiging hebt om hierin mee te gaan: je mag jezelf even triomfantelijk voelen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →