Nieuwsuur (NPO) hijst terroristen van Antifa op schild
Entertainment

Nieuwsuur (NPO) hijst terroristen van Antifa op schild.

Nieuwsuur, van de NPO. Dat kent u weer van Twan Huys (NPO) die u weer kent van College Tour (NPO) waar ze een crimineel als Willem Holleeder op een schild hijsen.

Datzelfde Nieuwsuur (NPO) deed donderdagavond aan hele enge extreem-linkse propaganda door de extreem-linkse fascistische terroristische organisatie Antifa op een schild te hijsen.

Voor de duidelijkheid: Nieuwsuur is dus van de NPO en wordt dus van uw belastinggeld betaald, geld waarvoor u dus hard heeft moeten werken, waarvoor u dus het verheerlijken van criminelen en criminele organisaties terugkrijgt.

Fopjournalistiek. Nepnieuws. Eenzijdig activistisch ideologisch links gedram.

Waarom? Omdat Antifa 'tegen fascisme en extreem-rechts is' (lol) en omdat 'Antifa opkomt voor mensenrechten en de zwakkeren in de samenleving' (LOL). 

Ja hoor Nieuwsuur! Lekker journalistiek integer en objectief weer! En het dan laten duiden door een extreem-linkse, internationaalsocialistische, pro-antifa, anarchistische 'deskundige' zonder de kijkers te vertellen dat het een extreem-linkse, internationaalsocialistische, pro-Antifa, anarchistische Antifa-sympathisant is!

Waren de moslimbroeders om te interviewen op? En die teksten over 'gestrekte rechterarm'? Stonden die nu niet op de autocue?

Hee Nieuwsuur (NPO), weet je wie ook voor 'mensenrechten en de zwakkeren in de samenleving' waren? Pol Pot, Mao, de RAF, de IRA, RaRA, Lichtend Pad, SovjetUnie, FARC en natuurlijk Hitler (die was bovendien ook voor het ziekenfonds en meer autowegen, tel uit je winst).

Morgen daar maar een leuk stukje propaganda over dan? Wij weten nog wel wat 'deskundigen'. Zolang jullie er niet bij zeggen wat hun ware achtergrond is zal er geen haan zijn die daar naar kraait. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →