NL neemt België over
Buitenland

NL neemt België over.

Landgenoten, uw land gaat groeien ten koste van België. Binnenkort moeten de patattenvreters 15 hectare grond aan ons afstaan. 

Er is in de jaren zeventig namelijk een grove fout gemaakt bij het tekenen van de landsgrens. Toen de Maas bij Eijsden recht werd getrokken, is men vergeten een grenscorrectie vergeten uit te voeren. En nu komen we dat stukje grond dus EINDELIJK even halen.

Drugsgebruikers en blootlopers

Nederland wordt uitgebreid met drie schiereilanden in de Maas, weten de nieuwsmakkers van de NOS. Of we daar nou zo blij mee moeten zijn is de vraag, want de toekomstige stukjes ex-België zijn wetteloze en goddeloze stukken land. Er wordt hevig gespoten en gesnoven, en er lopen (oh hemel) zelfs mensen in hun niksie.

Dat komt omdat de Belgische wetdienaars er geen fuck uitvreten. Ze moeten nu namelijk met een bootje naar de eilanden toe om bonnen uit te delen, en dat schijnt allemaal nogal lastig te zijn. 

Het akkoord voor het nieuwe stukje Nederland wordt vandaag in Visé ondertekend. Dan pas komt de bureaucratische riedel echt op gang, want zowel de provincies Limburg en Luik als het Nederlandse en Belgische parlement moeten zich er nog over buigen Tot slot moet er nog een verdrag uit 1843 worden aangepast. In ruil voor ons nieuwe stuk Nederland werpen we vijf hectare grond, twee schiereilanden, over het hek van de buren. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →