NL knikkert tientallen Albanezen land uit 

02 maart 2018 - 10:32

Meevaller, vrienden. Nederland blijkt ondanks uw vooroordelen toch nog gewoon baas over eigen land. Omstreeks vijftig Albanezen, status: asielaanvraag afgewezen maar weigeren de daarbij horende consequenties te aanvaarden, zijn onder speciale begeleiding in Rotterdam op het vliegtuig naar Tirana gezet.

Dat zit zo: Albanië is blijkbaar een kleurloos land met weinig mogelijkheden, daarom wilde het vijftigtal graag gebruik komen maken van onze verzorgingsstaat. Kan en mag allemaal, maar Albanië is niet per definitie onveilig.

En dus werden de asielvragen afgewezen. De teleurgestelde Albanezen besloten ondanks de afwijzingen gewoon in Nederland te blijven. Waarom ook niet eigenlijk. Kansloos in Albanië of kansloos in Nederland, die keuze is snel gemaakt.

De Nederlandse overheid, die recentelijk te maken kreeg met een explosieve stijging aan Albanese migranten pikt het niet langer. De uitgezette asielzoekers hebben naast een gratis vlucht allen een inreisverbod van twee jaar aan hun broek gekregen. Dat betekent dat de gehele Europese Unie de komende 24 maanden verboden terrein voor hen is.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie