NL'er die werd gekopschopt op Mallorca overleden

NL'er die werd gekopschopt op Mallorca overleden 

19 juli 2021 - 13:52

Hoe triest is dit? Een 27-jarige Nederlander werd afgelopen weekend in Playa de Palma op Mallorca dusdanig in elkaar geslagen dat hij gisteren aan zijn verwondingen in het ziekenhuis is overleden.

De daders: een groep van dertien idioten jonge mannen van 18 tot 20 jaar oud (ook uit ons landje) die op de bewuste avond al de hele tijd overal ruzie aan het maken was, volgens lokale media dan. Toen de groep op een gegeven moment uit een nachtclub was gezet, zouden de jongelingen hun frustraties gebotvierd hebben op de 27-jarige man (en vier vrienden van hem).

"Het slachtoffer werd in elkaar geslagen en eenmaal op de grond herhaaldelijk tegen het hoofd geschopt, waardoor hij hersenletsel opliep." Hoe laf ben je dan? Nog laffer is dat de groep vervolgens als een haas een vliegtuig eerder naar huis pakte, op één iemand na (die moest de sleutel van de gehuurde villa inleveren bij de eigenaar).

Hij kon op het vliegveld worden gearresteerd door de Spaanse politie, acht anderen staan met hun snufferd op de camera (de Spaanse politie heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd, al zegt de Nederlandse politie nog van niks te weten) en van vier anderen moet hun identiteit nog worden vastgesteld, maar dat kan toch niet zo lang meer duren?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml