NLse generaal wil Ministerie van Informatie
Binnenland

NLse generaal wil Ministerie van Informatie.

De Nederlandse brigadegeneraal Wilfred Rietdijk is vroeger als kind in een ketel met 1984 gevallen. Hierdoor werd hij niet alleen zo sterk dat hij als enige de bezuinigingskaalslag in het Nederlandse leger overleefde, maar kreeg hij ook radicale fantasietjes over het inperken van vrije media, vrije pers, vrije mening en het vrije internet.

In een uitgebreid interview met de Volkskrant laat brigadegeneraal Rietdijk doorschemeren dat een 'Ministerie van Informatie' zo'n gek idee nog niet is in Nederland. Want: 'Nepnieuws uit Rusland (en andere enge landen)'. 

U moet weten dat 'nepnieuws' voortdurend probeert 'onze democratie te beïnvloeden', vooral als het gaat om islam, integratie en de EU (VZMH). 

Lees: alles wat anti-EU (VZMH), anti-islam of anti-multiculturele samenleving is, is een poging van Rusland om onze succesvolle en door eigenlijk iedereen zéér geliefde EU (VZMH) stuk te maken. Want het gaat fantastisch in de EU (VZMH), zeker in Nederland. Negatief nieuws daarover kán dus niet anders dan 'nep' zijn! 

Daarom wil de generaal een soort Ministerie van Informatie, zodat 'de overheid'(!) kan aangeven 'hoe betrouwbaar berichtgeving is'. Een overheid die bepaalt wat 'betrouwbaar' nieuws is: what can possibly go wrong?

U kunt rustig slapen, ons leger waakt over ons. Mits u de juiste opvattingen heeft over de EU (VZMH), islam en multiculturele samenleving. Die eeuwig volmaakt is. Zoals ook de SovjetUnie immer volmaakt was, aldus de Pravda.

Alle artikelen geladen. Overzicht →