NL'se vrouwen slachtoffer groepsverkrachting Antwerpen 

19 maart 2018 - 08:55

Twee Nederlandse vrouwen van 21 en 22 gingen afgelopen vrijdag naar de Antwerpse discotheek Roxy, waar Ronnie Flex op het programma stond. Iets dat een leuke avond had moeten worden, eindigde voor het duo in een nachtmerrie: zij werden slachtoffer van een groepsverkrachting in een hotel.

Tegenover de politie hebben de vrouwen verklaard vermoedelijk op de feestlocatie te zijn bedwelmd met verdovende middelen. Dat zou zijn gebeurd nadat ze met vijf mannen van Afrikaanse afkomst in gesprek raakten. De twee konden zich dan ook niets anders meer voor de geest halen dan het feest in de discotheek.

Toen de twintigers eenmaal naar hun hotel gingen, besloot een van de mannen hen te vergezellen. Hij zou de vier anderen vervolgens stiekem hebben binnengelaten, waarna de slachtoffers beroofd werden van hun geld en mobiele telefoons en ten prooi vielen aan een groepsverkrachting.

Verdachte komt terug, zoekt vrouwen

Na de gruweldaden trachtten de vijf 'om 8.20 uur 's ochtends sneaky het hotel te verlaten, een oplettende receptioniste merkte het vijftal echter op. Helemaal bizar: rond 19.20 uur de volgende dag kwam een van de verdachten terug naar het hotel. Hij was op zoek naar de vrouwen, die inmiddels koers naar Nederland hadden gezet.

Hoteleigenaar helpt een handje

De eigenaar van het hotel werd gealarmeerd, die sprong samen met zijn 'gevaarlijk uitziende' hond in de wagen en hield de man ter plekke aan. Inmiddels zijn drie verdachten, een iemand werd door de slachtoffers herkend, in de boeien geslagen. Het gaat om drie twintigers van Afrikaanse afkomst uit Antwerpen en Temse.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie