Nooit meer in de k*tfile staan? Dat kan binnenkort!

Nooit meer in de k*tfile staan? Dat kan binnenkort! 

03 juli 2023 - 16:46

Bent u ook zo klaar met die kutfiles elke dag? Daar sta je weer zomaar een uur vast omdat al die andere werkslaven ook naar hun werk moeten, en 's avonds weer verplicht naar het gezin om te eten. Daar kan hopelijk binnenkort een einde aan komen. In de Verenigde Staten worden binnenkort testvluchten gemaakt voor vliegende auto's. Is het niet futuristisch?

Een autofabrikant in Californië heeft toestemming gekregen van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten om testvluchten te maken met vliegende auto's. Het klinkt als iets uit de verre toekomst of een fantasierijke tekenfilm. Misschien blijft dat het ook maar het kan zomaar de oplossing zijn voor één van de grootste ergernissen in de ochtend.

Dit autootje is natuurlijk niet gratis en uiteraard alleen voor de rijken der rijken. Maar goed mocht u nog een bedrag van 300.000 dollar hebben liggen dan is dit futuristische speeltje misschien wel van u. Voor 150 dollar kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Als u meer geld heeft, 1500 dollar, dan krijgt u voorrang mocht er ooit één geleverd worden. Het zal u niet verbazen maar Elon Musk is uiteraard betrokken bij dit ingenieuze project met zijn bedrijf SpaceX.

Dat het geen gezinsauto is mag duidelijk zijn. Het is meer iets voor rijke mannen in een midlifecrisis. In de auto passen maar twee mensen dus de jengelende kids mogen niet mee. De auto kan zowel horizontaal als verticaal opstijgen en kan maar liefst 180 km vliegen. Overigens kan deze superauto niet alleen vliegen maar gek genoeg ook rijden op de weg. Dan haalt hij de 300 km voordat u kunt aansluiten in de laadpaalfile.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml