Noooo! Barbie niet op Kamasutrabeurs
Entertainment

Noooo! Barbie niet op Kamasutrabeurs.

Slecht nieuws voor de liefhebbers van stijlvolle erotiek: op de classy huishoudbeurs voor geilneven, de Kamasutrabeurs, zal de voorgevel van media-vakvrouw Barbie NIET te betasten zijn. 

De spontane TV-ster zou optreden als woordvoerder en aanraakpaal voor borstprothesen, bezoekers van de lekker gek stoute erotiekbeurs konden in een beslist smaakvolle setting de zoutwaterzakjes in haar boezem bevoelen. (Of niet, dat bleef onduidelijk.) Tegen betaling, en het aldus bijelkaar bepotelde geld zou naar een goed doel gaan.

Edoch!

Het noodlot sloeg toe: de kleine Milano (even uitzoeken: waarom hebben tokkies tegenwoordig altijd Italiaanse namen? - Red.) schoof onderuit op zijn fietsje en dat was voor Barbie vanzelfsprekend einde oefening wat betreft de Kamasutra-handtastelijkheden. Met een hartverscheurend beroep op 'me moederhart' gelastte zij het optreden af. 

Een herkansing zit er niet in: dit is de laatste editie van de Kamasutrabeurs, de vakbeurs voor parenclubbers, MarliesDekkers-erotiek en zonnebankporno. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →