NOS: Famke Louise is zangeres
Entertainment

NOS: Famke Louise is zangeres.

Wie kent haar niet, Famke Louise. Wij schatten dat iedereen boven de acht jaar oud er nog nooit van heeft gehoord. Daarom ook dit topic, om uw kennis iets bij te schaven. Voor zover wij weten het vriendinnetje van een andere YouTuber, SnapKind. Uh Snapking.

De twee tortelduifjes waren onder hun zevenjarige volgers (die Snapking ook nog eens keihard oplichtte door hen een 0900-nummer te laten bellen) lange tijd bekend door slecht opgenomen pranks waar alleen de breintjes van zevenjarigen kunnen intuinen. Toen dat recept uitgewerkt bleek, kwamen er pogingen de muziekindustrie te veroveren.

Hier ziet u de resultaten van vriendjelief. Slechter als dit is vermoedelijk moeilijk te vinden op Youtube.

Wij verklaren bij deze Nederlandstalige rapmuziek deaud, kapot, overleden. Status: rust in vrede. Waarom wij dit doen wordt u in onderstaande twee video's duidelijk.

Toch fijn dat de NOS dit meisje als 'zangeres' betitelt. Snapking is dan zeker ook een 'zanger'? Geen van Famke's tracks bevat trouwens zang, het bestaat slechts uit praten met hinderlijke megageforceerde kudt-autotune die het nog enigszins redelijk laat klinken.

Echte zangessen zoals Maan, Glennis Grace en Ilse DeLange: dit is jullie concurrentie. Grijp die stoel goed vast voordat jullie eraf donderen van het lachen. Mocht Famke zonder 940 verschillende stemverbeteringen live echt als een nachtegaaltje klinken, dan besteden wij er een hele topic aan.

Voor de haters: wij zijn echt niet jaloers op dit. Wij zijn heel blij met ons baantje als webredacteur. Echt waar.

Alle artikelen geladen. Overzicht →