NPO moet amusement waar niemand naar kijkt schrappen 

15 februari 2018 - 09:40

Slecht nieuws voor al onze reaguurders. Het blijkt dat de NPO binnenkort uw favoriete amusementsprogramma's op tv waar u elke zaterdagavond trouw naar kijkt, zal gaan schrappen. 

Zo dreigt het einde voor het spelprogramma Een tegen 100 van Caroline Tensen. Ook Bed & breakfast van omroep MAX en de terugblik-specials van Boer zoekt vrouw zitten op de schopstoel, blijkt uit een rapport van het ministerie van OCW dat in handen is van De Telegraaf.

En dat is allemaal de schuld van de nieuwe mediawet, waarin onder andere staat dat de NPO zich eigenlijk vooral dient bezig te houden met programma's gericht op informatie, cultuur en educatie. Andere 'rotzooi' ter vermaak zenden ze maar bij de commerciëlen uit.

Juichen wij van harte toe. Zeker nadat bekend is geworden dat de NPO doodleuk staat te liegen over de kosten van amusementstelevisie. Wat dan wel weer toevallig is, is dat vermaak waar u blijkbaar wél naar kijkt (zoals Heel Holland Bakt, Boer zoekt vrouw en Wie is de mol?), buiten schot zal blijven. Officieel omdat deze programma's 'moeilijk te bereiken publiek' weten te bereiken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie