NS blij: treinen vaker op tijd 

13 december 2018 - 11:34

De Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben hun prestatiecijfers over 2018 bekendgemaakt. Blijkt zo slecht nog niet, dat treingebeuren. 

Ondanks dat u meer dan de hoofdprijs betaalt, een bootvluchteling soms meer comfort geniet dan u in de spits en u ook best zou mogen verwachten dat u op tijd op uw bestemming arriveert, blijkt dat in de praktijk helaas soms anders.

Maar nu is het louter positief. De cijfers wijzen uit dat Hebben een Ajax-fan benaderd die even op de trommel wil slaan, voor extra spanning het percentage reizigers dat op tijd komt op 92,6 procent is vastgesteld.  

Yes, feestje. President-directeur Roger van Boxtel toont zich als een kind zo blij: "Goed onderhoud, een slimme dienstregeling en op tijd rijden door onze machinisten en conducteurs zorgen ervoor dat we steeds vaker op tijd zijn. Met oog op de reizigersgroei gaan we er alles aan doen om dit in 2019 vast te houden."

Mooi is overigens dat de NS zelf de draak steekt met de uitkomsten van het onderzoek. Op Twitter is bij het nieuwsbericht de zin 'geloof het of niet' toegevoegd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie