NSB-parkeerwachters voor NSB'ers uitschelden is duur 

09 oktober 2017 - 15:30

In Nederland kun je straalbezopen een woning binnenrijden en daarbij de bewoner dusdanig zwaar verwonden dat hij om het leven komt. Wat ook kan is met de dubbel toegestane snelheid een fietser naar de eeuwige jachtvelden helpen, want geen licht op fiets.

Een excuus is meestal wel genoeg om onder dergelijke misdaden uit te komen.

Waar politierechtertjes echter wél een hekel aan hebben, is als u politiemensen/handhavers voor NSB'ers uitscheldt. Dan wordt er hard opgetreden.

Een 23-jarige man uit Meppel weet daar inmiddels alles van. Hij moet met 500 euro diep in de buidel tasten wegens het beschimpen van parkeerwachters. Deze wannabe-politieagenten waren er als de kippen bij om de man een prent onder de voorruit te schuiven, terwijl hij naar eigen zeggen maar een 'paar minuutjes' weg was.

Dat was onjuist, zo oordeelden de oplettende BOA-haviksogen. Toen de hondenpoep 'een dag niet bekeurd is een dag niet geleefd'-controleurs hun 'slachtoffer' te kennen gaven dat hij in beroep kon gaan tegen de parkeerboete ging het fout, met een scheldkannonade tot gevolg.

Het was overigens niet de eerste keer dat de foutparkeerder over de schreef ging, vijf jaar geleden stond de man ook al voor het hekje voor belediging. Destijds kreeg hij een werkstraf.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie