NTR-baasje wil nóg meer belastinggeld naar NPO
Binnenland

NTR-baasje wil nóg meer belastinggeld naar NPO.

Goed voor ons, slecht voor u: nog meer miljoenen euro's aan belastinggeld naar de NPO! Dat is wat Paul Römer, de baas van de NTR, graag wil. Hij zegt het alleen anders en doet net alsof dat gunstig is voor u.

Want in een interview met de Telegraaf zegt Römer dat hij van "de STER-reclames af wil" want "dat doet kijkers een plezier en we krijgen er 12 procent aan zendtijd bij".

Klopt als een ader op het voorhoofd van Freek de Jonge natuurlijk, iederen haat reclames, maar waar het Römer werkelijk om gaat is zo'n 200 miljoen euro aan extra belastinggeld die dan naar de NPO moet omdat de STER-reclame weg is.

200 miljoen euro! Voor het maken van Heel Holland Bakt, Boer Zoekt Vrouw en het salaris van Mathijs van Nieuwkerk! Dit terwijl u al zo rond de (minstens) 600 miljoen euri per jaar aan de NPO afdraagt.

Maargoed, wij klagen niet. Wij willen ook graag 5 ton per jaar kunnen verdienen, unieke talenten dat we zijn, dus ons van Powned zegt: laat maar doorkomen die taxpoet. Wij hebben daar gewoon recht op, nietwaar?

U kunt vandaag beginnen met lappen en euro's onze richting uitschuiven. Danke schön!

Alle artikelen geladen. Overzicht →