NTR doet geheimzinnig over 'collega's' Sinterklaas
Binnenland

NTR doet geheimzinnig over 'collega's' Sinterklaas.

Sinds Quinsy Gario begon met janken om het afschaffen van de 'racistische' kindervriend ZWARTE PIET, is het elk jaar weer gokken hoe diep de NTR in de billen van ZWARTE PIET-tegenstanders kruipt. Zo mogen wij dat natuurlijk helemaal niet zeggen, want weet u wel hoe zeer mensen hiermee gekwetst kunnen worden?

Afgelopen jaar faalde de NTR weer heel erg hard, toen er ineens witte pieten, roetveegpieten en gekleurde pieten ten tonele verschenen. Gelukkig hebben ze dat zelf ook ingezien, maar wat is het NTR kernbegrip 'diversiteit' anders nog waard?

Op de redactie aldaar is ondertussen ergens een ledlampje gaan branden. We hoeven we ons dit jaar niet nogmaals kapot te ergeren aan gekleurde pieten.

Hoe de knechten, oh sorry. Het zijn natuurlijk collega's. Wat stom van ons ook. Welk apart uiterlijk de collega's van Sinterklaas jaar krijgen aangemeten laat de NTR nog even in het midden. Men wil wel kwijt dat er weer genoten kan worden van "een bont gezelschap aan helpers".

Volgende week maandag om 18.00 uur start het Sinterklaasjournaal. De presentatie is in handen van Dieuwertje Blok.

Twee jaar geleden trok onze Rutger erop uit om samen met PVV-Kamerlid Martin Bosma het Sinterklaasjournaal aan een kritische blik te onderwerpen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →