Nu echt! Eind deze maand totale Apocalypse
Raar

Nu echt! Eind deze maand totale Apocalypse.

Stop met plannen maken, tijd om punten van de bucketlist af te werken, en snel, want het is namelijk de allerlaatste juli ooit! Eind deze maand, 29 juli om precies te zijn, gaat de wereld ten onder. Tenminste, dat zeggen de makers van het altijd betrouwbare Youtube-kanaal 'End Time Prophecies'.

Volgens het 'nieuwskanaal' zal de bevolking van de aarde worden uitgeroeid door een verschuiving van de magnetische polen.

Het is nog maar de vraag of het allemaal uitkomt, want het kanaal berichtte eerder dat de aarde 6 mei zou worden geraakt door een asteroïde en dat de Amerikaanse president Barack Obama in juni zou onthullen dat hij de Antichrist is.

De nieuwe voorspelling wordt onderbouwd door enkele bijbelcitaten zoals Openbaringen 6 12: 'Ik zag, toen het zesde zegel verbroken werd, hoe er een zware aardbeving kwam. De zon werd zwart als een rouwkleed en de maan werd bloedrood. De sterren vielen op de aarde, zoals late vijgen die door een stormwind van de boom worden gerukt. De hemel scheurde los en rolde zich als een boekrol op. Geen berg of eiland bleef op zijn plaats.'

Voor de liefhebbers het Armageddon-journaal: aluhoedjes op en neem het ervan de aankomende zestien dagen.

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →