Nu in Italië: bloot bikken
Raar

Nu in Italië: bloot bikken.

Mocht u nou graag eens de damp van hete minestronesoep op uw tepels willen ervaren, dan kan dat vanaf aankomende vrijdag in Italië. In het Zuid-Europese land vindt deze week 's lands allereerste nudistendiner plaats.

Naaktlopers kunnen dan terecht in restaurant L'Italo Americano in Milaan. De eigenaar wil wel graag benadrukken dat het blote bikken "niets te maken heeft met seks, partnertuil of iets in die richting". 

Het kleerloze knabbelfestijn moet het restaurant juist uit het slop trekken. Lieden die lid zijn van de Italiaanse blootvereniging betalen vijftig euro. Niet-leden dokken honderd euro, schrijft de Italiaanse Local.

Niet iedereen kan lachen om het blote bikkesement. "Een vrouw die hier vaak komt heeft gezegd dat ze niet meer komt", vertelt de eigenaar. "Dat was dezelfde vrouw die eerder voorstelde de boel wat op te leuken met lapdances. Het probleem is dat naturisme en seks door elkaar gehaald worden". 

Er hebben zich al veertig mensen ingeschreven om tijdens de eerste editie op 15 juli naakt te komen nassen. De bedoeling is dat het nudistendiner elke week plaats gaat vinden. Italië telt zo'n 600.000 naturisten.

Alle artikelen geladen. Overzicht →