Nu ook rijen tot buiten in de regen op Schiphol

Nu ook rijen tot buiten in de regen op Schiphol 

30 mei 2022 - 15:00

Schiphol, ooit de trots van Nederland. Wie tegenwoordig op reis gaat doet er verstandig aan om een week minstens vier uur van tevoren alvast op de luchthaven te zijn om achteraan in de rij aan te sluiten. Het is ook op een maandag na Hemelvaart een complete chaos op de luchthaven. 

Met nu zelfs rijen mensen die buiten in de regen staan te wachten. "In het buitengedeelte vlak voor de ingang van de vertrekhal zijn witte tenten neergezet waar reizigers onder kunnen staan. Maar op het hoogtepunt van de drukte zijn die verre van toereikend en staan mensen tot honderden meters buiten de tent", meldt De Telegraaf.

Eenmaal binnen zal het humeur van de reiziger er niet beter op worden als ze via de intercom horen dat "om begrip" wordt gevraagd voor de langere wachttijden wegens tekort aan personeel. Ja, daar hebben hardwerkende Nederlanders veel aan als ze hun duur betaalde vakantie in rook zien opgaan omdat hun halflege vliegtuig zonder hen vertrekt.  

Iets fatsoenlijks regelen in dit land, ho maar. Eerder zorgde chaos en lange rijen al voor agressie onder de wachtenden:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml