Nummero 7 en 8: 'Opnieuw twee Mallorca-kopschoppers opgepakt'

Nummero 7 en 8: 'Opnieuw twee Mallorca-kopschoppers opgepakt' 

15 september 2021 - 11:26

Lekker bezig! In de zaak rond de fatale schop- en knokpartij op Mallorca waarbij de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen door toedoen van een groep tuig om het leven kwam, zijn opnieuw twee kakkers jongens van hun Hilversumse bed gelicht.

Deze twee (18 en 19 lentes jong) worden verdacht van "openlijke geweldpleging" en mogen in de bak - ondanks de inspanningen van pappie en mammie's duurbetaalde advocaat - aanschuiven bij hun andere vriendjes. 

De stand van zaken in het proces is als volgt: het OM heeft zoals u weet de zaak op verzoek van de Spaanse collega's overgenomen en op dit moment zitten er nog zes andere verdachten vast, allen woonachtig in Hilversum: Het gaat om de 19-jarige S. B., en vijf 18-jarigen: H. B.,  M. T., D. v. S., K. B. en L. O. De rechter-commissaris heeft van de laatste de voorlopige hechtenis op vrijdag 3 september met 14 dagen verlengd.

Overigens deed de vader van Carlo gisteren in het programma Opsporing Verzocht een oproep aan getuigen die zich nog niet gemeld hebben om dat alsnog te doen. Twee maanden nadat zijn zoon door het bovenstaande groepje in elkaar werd getimmerd is het gemis (uiteraard) nog steeds groot: "We staan ermee op, en gaan ermee naar bed. Het verdriet is intens. Het is niet niets om je zoon op zijn 27ste te verliezen."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml