Nuon stuurt ziekelijke prijsstijg-mailtjes aan klandizie

Nuon stuurt ziekelijke prijsstijg-mailtjes aan klandizie 

11 december 2018 - 10:42

We schreven er gisteren helaas al over, de forse stijging van de energierekening volgend jaar. Nuon de energieleverancier is er nogal verheugd over, want meer centjes in kas. Het bedrijf is ook alvast begonnen met klant-irriteren door ongevraagd en vooral ongegeneerd termijnbedragen te verhogen.

Dat blijkt uit een ingezonden e-mail die terechtkwam in de mailbox bij onze vrienden van GeenStijl. Te lezen is het volgende:

Uit voorzorg passen we uw termijnbedrag aan

We begrijpen dat u liever niet bijbetaalt op de jaarafrekening. Daarom passen we uw termijnbedrag aan. Dat doen we uit voorzorg, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Uw nieuwe termijnbedrag hebben wij gebaseerd op de stijging van de energietarieven. Daarnaast hebben wij ook uw energieverbruik meegenomen. Zo spreiden we uw energiekosten over het jaar en voorkomen we verrassingen op de jaarafrekening.

Uw termijnbedrag is nu € 190,00
Dit wordt vanaf 18 februari 2019 € 272,00

Ze zijn helemaal van de pot gerukt hier in Nederland een verhoging van €82 per maand????????  Netbeheerkosten en Belastingen gaan omhoog.

Tsja, we kunnen hiervan denken wat we denken willen. Kunnen er over zeggen wat we zeggen willen maar we benadrukken het nog maar eens: liedjes zingen behoort niet tot de opties om verandering te bewerkstelligen. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst. Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie