Ober schoffeert anti-rietjes dame op bon
Raar

Ober schoffeert anti-rietjes dame op bon.

Willemijn Peeters, een milieubewust type dat een bedrijf heeft dat zich richt op het verminderen van het gebruik van plastic, vroeg bij het bestellen van haar drankjes in het Tilburgse restaurant RAW specifiek om GEEN rietje. Want plastic en het milieu gaan nu eenmaal niet samen. Sterker: volgens Willemijn zijn rietjes niet meer van deze tijd.

Toen de drankjes waren genuttigd, kregen Willemijn en haar vriendin de rekening. De vriendin bekeek dat bonnetje later nog eens goed en constateerde dat de ober van dienst een tweetal toevoegingen op de bon had gekalkt.

Zo stond erop vermeldt: "Geen rietje, wat een kutleven" en "Geen rietje want ik heb zo'n filmpje op Facebook gezien, echt kut man".

Willemijn is vanzelfsprekend niet blij dat ze door de ober te kakken is gezet. Het restaurant is ook niet blij met het gedrag van de ober. Een gesprek tussen de twee heeft echter nog niet plaatsgevonden.

Als het aan Willemijn ligt wordt de desbetreffende bediende ook niet ontslagen, maar komt hij op bezoek om voorlichting te krijgen over het probleem dat plastic heet.

Alle artikelen geladen. Overzicht →