Ollongren apetrots op inlichtingendiensten 

26 januari 2018 - 12:40

Wat fijn! De Nederlandse inlichtingendiensten doen fantastisch werk, als we de woorden van onze minister van Binnenlandse Zaken Kasja Ollongren mogen geloven.

Zij is daarom heel trots op de Nederlandse veiligheidsdiensten. Ze doen zelfs zo goed werk, dat een 31-jarige vermeende strijder van Islamitische Staat ongestoord met valse documentatie in ons land kon rondwandelen. Zelf ontkende hij overigens zijn banden met de terreurgroep.

Ondanks dat ze goed werk doen, schijnen die inlichtingendiensten wel ruimere bevoegdheden nodig te hebben. U kunt uw mening over deze Sleepwet nog laten horen op 21 maart per raadgevend referendum, maar daar luistert de politiek toch niet naar.

Ollongren wilde vandaag ook al niet reageren op onthullingen van Nieuwsuur en De Volkskrant dat de AIVD en MIVD cruciale informatie hebben onderschept van een groep Russische hackers over inmenging in de Amerikaanse verkiezingen, die in opdracht zouden handelden van het Kremlin. Die opgedoken informatie zou zijn doorgespeeld naar de FBI.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie